Surface Tablet tablet szerviz

Home / Egyéb / Surface Tablet tablet szerviz

MICROSOFT SURFACE tablet szerviz árlista (bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák):

A Surface, Surface Pro, Surface Go és Surface Book modellek bármilyen belső bevizsgálásához, javításához a felépítésükből adódóan a készülék ragasztott kijelzőegységének eltávolítása szükséges. Az egység az eljárás során megsérülhet, eltörhet – a sérülés kockázatának mértéke típusonként változik. (Az információink szerint emiatt maga a gyártó sem javítja az ügyfél készülékét, hanem megfelelő feltételek mellett cserét biztosít a számára!) Ezért a kijelző cseréjén kívül bármilyen más fizikai beavatkozást és javítást mi is csak előzetes egyeztetést követően vállalunk! A számtalan kijelzőegység csere mellett egyébként sikeresen végrehajtottunk már akku és alaplap cseréket is, amennyiben az alkatrész beszerezhető volt. (Megjegyzés: a tapasztalataink alapján minden hozzánk javításra leadott Surface eszközt jelszó védi, ezért – amennyiben a készülék állapota lehetővé teszi -, szervizbeadás előtt célszerű egy vendégfiókot létrehozni rajta a megfelelő tesztelhetőség érdekében.)

A kijelző és az érintőpanel egybeépített alkatrész, a komplett kijelzőegység cserélendő!

Surface Pro3 Model 1631 kijelzőegység csere 95.000 Ft
Surface Pro4 Model 1724 kijelzőegység csere 95.000 Ft
Surface Pro5 Model 1796 kijelzőegység csere 95.000 Ft
Surface Book
Model 1703 kijelzőegység csere 105.000 Ft
Surface Go Model 1824 kijelzőegység csere 105.000 Ft

 

 

 

 

 

Figyelem! A legtöbb típusnál a készülék nem áramtalanítható, csak az alaplap kiépítése után. Tehát ezeknél a modelleknél a Surface javítása, kijelzőcseréje csak úgy végezhető el, hogy az elektronika feszültség alatt van. A kockázati tényező ilyenkor a szokásosnál természetesen magasabb, a körültekintő és begyakorolt eljárás ellenére járulékos meghibásodások keletkezhetnek a javítási folyamat során. Erről az ügyfél tájékoztatást kap, a javítást csak akkor végezzük el, ha a kockázati tényezők tudomásulvételéről és elfogadásáról írásos nyilatkozatot kapunk a megbízótól.

A tapasztalataink szerint a Surface tabletek kijelző törése legtöbbször leesésből adódik. Ilyenkor a készülék könnyűfém-ötvözet háza behorpadhat és/vagy deformálódhat pl. valamelyik saroknál. A burkolat nem beszerezhető, ezért mechanikai javítása szükséges. Mivel a kijelzőegység és az azt körülölelő fém perem rendkívül precízen illeszkedik, a Surface kijelzőcsere sikeressége érdekében a behorpadt, másként nem javítható peremrészt néhány milliméteres szakaszon esetenként ki kell köszörülni vagy teljesen el kell távolítani, illetve az eredetinél vastagabb ragasztásra lehet szükség. Ezen okok miatt a készülék esztétikai szempontból enyhén károsodik, a cserélt kijelző illeszkedése kissé eltérhet a gyári állapottól, de ez a megfelelő működésre nincs hatással.

Sérült készülék esetén, a bevizsgálás és javítás során előre nem látható járulékos meghibásodások is felszínre kerülhetnek! Sikertelen  javítás után a törött kijelzőegység legtöbbször már nem ragasztható fel újból, így természetesen a készülék leadáskori állapot sem állítható vissza. Ilyen esetek a tapasztalataink szerint ritkán fordulnak ugyan elő, de teljesen nem zárhatók ki.

 A javítási idő a raktárkészlet függvényében 2-5 munkanap illetve 2-5 hét között várható.
A lista nem teljes, a gyártó gyakrabban előforduló típusait tartalmazza, egyedi bevizsgálást követően más, itt nem szereplő típusok javítását is vállaljuk!

A bevizsgálás ingyenes, illetve sikertelen javítás esetén sincs fizetendő költség!
Kizárólag saját beszerzésű alkatrész felszerelését vállaljuk!

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák, és tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az elvégzett munkára és a beépített alkatrészre 6 hónap garanciát vállalunk – sérülés, törés, illetéktelen javítási vagy megbontási kísérlet a garancia elvesztésével jár

Surface tablet szerviz Budapest XV. kerületében!

Idekattintva tekintse meg a térképen!

További ismert tablet márkák javítási árlistája: LENOVO | ASUS | SAMSUNG | HUAWEI