Surface Tablet tablet szerviz

Home / Egyéb / Surface Tablet tablet szerviz

MICROSOFT SURFACE tablet szerviz árlista (bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák):

A Surface tabletek/book-ok bármilyen belső bevizsgálásához, javításához a felépítésükből adódóan a készülék kijelzőegységének eltávolítása szükséges. Az egység az eljárás során könnyen megsérülhet, eltörhet. Ezért a kijelző cseréjén kívül bármilyen más fizikai beavatkozást és javítást csak előzetes egyeztetést követően vállalunk!

A kijelző és az érintőpanel egybeépített alkatrész, a komplett kijelzőegység cserélendő!

Surface Pro1 Model 1514 kijelzőegység csere   50.000 Ft
Surface Pro1 Model 1516 kijelzőegység csere   50.000 Ft
Surface Pro2 Model 1601 kijelzőegység csere   50.000 Ft
Surface Pro3 Model 1631 kijelzőegység csere 100.000 Ft
Surface Pro3 Model 1645 kijelzőegység csere 130.000 Ft
Surface Pro4 Model 1724 kijelzőegység csere 93.000 Ft
Surface Pro5 Model 1796 kijelzőegység csere 120.000 Ft
Surface Book
Model 1703 kijelzőegység csere 100.000 Ft

 

 

 

 

 

 

 

Figyelem! A tapasztalataink szerint a Surface tabletek kijelző törése legtöbbször leesésből adódik. Ilyenkor a készülék könnyűfém-ötvözet háza általában behorpad és deformálódik pl. valamelyik saroknál. A burkolat nem beszerezhető, ezért mechanikai javítása szükséges. Mivel a kijelzőegység és az azt körülölelő fém perem rendkívül precízen illeszkedik, a Surface tablet kijelzőcsere sikeressége érdekében a behorpadt, másként nem javítható peremrészt kb 0,5-1 cm-s szakaszon rendszerint el kell távolítani, illetve az eredetinél vastagabb ragasztásra van szükség. Ezen okok miatt a készülék esztétikai szempontból enyhén károsodik, a cserélt kijelző illeszkedése kissé eltérhet a gyári állapottól.

Továbbá: Egyes típusoknál a készülék nem áramtalanítható, csak az alaplap kiépítésével. Tehát ezeknél a modelleknél a Surface tablet kijelzőcsere csak úgy végezhető el, hogy az elektronika feszültség alatt van, a kockázati tényező ilyenkor természetesen a szokásosnál jóval nagyobb, a körültekintő és begyakorolt eljárás ellenére járulékos meghibásodások keletkezhetnek a javítási folyamat során. Erről az ügyfél tájékoztatást kap, a javítást csak akkor végezzük el, ha a kockázati tényezők tudomásulvételéről és elfogadásáról írásos nyilatkozatot kapunk a megbízótól.

Valamint: sérült készülék esetén, a bevizsgálás és javítás során előre nem látható járulékos meghibásodások is felszínre kerülhetnek! Sikertelen  javítás után a törött kijelzőegység legtöbbször már nem ragasztható fel újból, így természetesen a készülék leadáskori állapot sem állítható vissza. Ilyen esetek a tapasztalataink szerint ritkán fordulnak ugyan elő, de teljesen nem zárhatók ki.

 

A javítási idő a raktárkészlet függvényében 2-5 munkanap illetve 2-5 hét között várható.
A lista nem teljes, a gyártó gyakrabban előforduló típusait tartalmazza, egyedi bevizsgálást követően más, itt nem szereplő típusok javítását is vállaljuk!

A bevizsgálás ingyenes, illetve sikertelen javítás esetén sincs fizetendő költség!
Kizárólag saját beszerzésű alkatrész felszerelését vállaljuk!

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák, és tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az elvégzett munkára és a beépített alkatrészre 6 hónap garanciát vállalunk – sérülés, törés, illetéktelen javítási vagy megbontási kísérlet a garancia elvesztésével jár

Surface tablet szerviz Budapest XV. kerületében!

Idekattintva tekintse meg a térképen!

További ismert tablet márkák javítási árlistája: LENOVO | ASUS | SAMSUNG | HUAWEI