Surface Tablet tablet szerviz

Home / Egyéb / Surface Tablet tablet szerviz

MICROSOFT SURFACE tablet szerviz árlista (bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák):

A Surface, Surface Pro, Surface Go és Surface Book modellek bármilyen belső bevizsgálásához, javításához a felépítésükből adódóan a készülék ragasztott kijelzőegységének eltávolítása szükséges. Az egység az eljárás során megsérülhet, eltörhet – a sérülés kockázatának mértéke típusonként változik. (Az információink szerint emiatt maga a gyártó sem javítja az ügyfél készülékét, hanem megfelelő feltételek mellett cserét biztosít a számára!) Ezért a sérült, törött kijelző cseréjén kívül bármilyen más fizikai beavatkozást és javítást mi is csak előzetes egyeztetést követően vállalunk – a kockázati tényezők az árlista alatt olvashatók! A számtalan kijelzőegység csere mellett egyébként rendszeresen végzünk akku és időnként alaplap cseréket is (Megjegyzés: a tapasztalataink alapján minden hozzánk javításra leadott Surface eszközt jelszó védi, ezért – amennyiben a készülék állapota lehetővé teszi -, szervizbeadás előtt célszerű egy vendégfiókot létrehozni rajta a megfelelő tesztelhetőség érdekében.)

 

Surface Pro 3 (1631) kijelzőegység csere kifutott, érdeklődjön
  akkumulátor csere nem vállalunk
Surface Pro4 (1724)
kijelzőegység csere kifutott, érdeklődjön
akkumulátor csere 75.000 Ft.
Surface Pro5 (1796)
kijelzőegység csere kifutott, érdeklődjön
  akkumulátor csere 75.000 Ft.
Surface Pro7 (1866) kijelzőegység csere ~ 115.000 ft
  akkumulátor csere érdeklődjön
Surface Go (1824) kijelzőegység csere ~ 110.000 Ft.
  akkumulátor csere 75.000 Ft.
Surface Go2 (1901, 1926, 1927) kijelzőegység csere ~ 110.000 Ft.
  akkumulátor csere 75.000 Ft.
Surface Book (1703) kijelzőegység csere érdeklődjön
  akkumulátor csere érdeklődjön
Surface Book3 (1899) kijelzőegység csere ~ 205.000 ft
  akkumulátor csere érdeklődjön

 

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák, és tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A jelenlegi árfolyamhelyzetben csak a raktáron lévő alkatrészek cseréjére tudunk pontos árajánlatot adni!

 

Kockázati tényezők!

A készülék belsejében végzendő bevizsgálás vagy javítás érdekében a ragasztott kijelzőegység eltávolítása szükséges: művelet közben az érintőpanel illetve a vele összeépített kijelzőpanel fizikailag vagy elektronikusan megsérülhet, eltörhet. A kockázati tényező mértéke típustól függ: a Pro4 vagy annál fiatalabb modellek esetében kb 15-20% (felpuffadt akku által megfeszülő, leváló kijelző esetében ez az érték magasabb is lehet). A legtöbb típusnál az eszköz nem áramtalanítható, csak az alaplap kiépítése után. Tehát ezeknél a Surface modelleknél a javítás, kijelzőcsere, akkucsere stb. csak úgy végezhető el, hogy a bevizsgálás/szerelés teljes vagy majdnem teljes időtartalma alatt az elektronika feszültség alatt van. A szokványos, áramtalanítás után végzendő beavatkozásokkal szemben a kockázati tényező ilyenkor természetesen magasabb, a körültekintő és begyakorolt eljárás ellenére szélsőséges esetben  járulékos meghibásodások keletkezhetnek a javítási folyamat során.

Az utóbbi időben számos készülék érkezett a szervizünkbe elgázosodás miatt felpuffadó akkumulátorokkal, amik jellemzően már a ragasztott kijelzőegységet is elkezdték lefeszíteni a burkolatról. A felfúvódás ellenére az akku ekkor még megfelelően táplálja az adott eszközt, de használata ebben az állapotban már tűz és balesetveszélyes lehet. Valamint a megfeszülő és deformálódó LCD panel belső részegységei tartósan károsodhatnak, ami a későbbiekben nem múló foltosodásokat okozhat a képen. Ezért az ilyen jellegű akkumulátor hiba esetében ajánlott a kijelzőegység mielőbbi szakszerű leválasztása és a teljes áramtalanítás.

A tapasztalataink szerint a Surface készülékek kijelző törése legtöbbször leesésből adódik. Ilyenkor a készülék könnyűfém-ötvözet háza egyes esetekben behorpadhat és/vagy deformálódhat pl. valamelyik saroknál. A burkolat nem vagy csak körülményesen és költségesen szerezhető be, ezért mechanikai javítása szükséges. Mivel a kijelzőegység és az azt körülölelő fém perem rendkívül precízen illeszkedik, a kijelzőcsere sikeressége érdekében a behorpadt, másként nem javítható peremrészt néhány milliméteres szakaszon esetenként ki kell köszörülni vagy teljesen el kell távolítani, illetve az eredetinél vastagabb ragasztásra lehet szükség. Ennek következtében a készülék esztétikai szempontból enyhén károsodik, a cserélt kijelző illeszkedése kissé eltérhet a gyári állapottól, de ez a megfelelő működésre nincs hatással. A drasztikusan sérült vagy deformálódott burkolatra ugyanezen ok miatt nem helyezhető fel az új kijelző, ebben az esetben csak a burkolat cseréjével együtt vállaljuk annak cseréjét.

Sérült készülék esetén, a bevizsgálás és javítás során előre nem látható járulékos meghibásodások is felszínre kerülhetnek! Az eltávolított kijelzőegység törés esetén biztonságosan általában már nem ragasztható vissza, ezért a nem kért vagy nem kivitelezhető javítás esetén az eredeti, szervizbe adásnál meglévő állapot nem állítható vissza. Ilyen esetek a tapasztalataink szerint ritkán fordulnak ugyan elő, de teljesen nem zárhatók ki.

Ezekről a kockázati tényezőkről az ügyfél tájékoztatást kap, a javítást csak akkor végezzük el, ha a kockázati tényezők tudomásulvételéről és elfogadásáról írásos nyilatkozatot kapunk a megbízótól.

 A javítási idő a raktárkészlet függvényében 2-5 munkanap illetve 2-5 hét között várható.

A bevizsgálás ingyenes, illetve sikertelen javítás esetén sincs fizetendő költség!
Kizárólag saját beszerzésű alkatrész beszerelését vállaljuk!

Az elvégzett munkára és a beépített alkatrészre 6 hónap garanciát vállalunk – sérülés, törés, illetéktelen javítási vagy megbontási kísérlet a garancia elvesztésével jár

Surface tablet szerviz Budapest XV. kerületében!

Idekattintva tekintse meg a térképen!

További ismert tablet márkák javítási árlistája: LENOVO | ASUS | SAMSUNG | HUAWEI