Microsoft Surface Tablet szerviz

Home / Egyéb / Microsoft Surface Tablet szerviz

MICROSOFT SURFACE tabletek érintőpanel / kijelző cseréje

A kijelző és az érintőpanel egybeépített alkatrész, a komplett kijelzőegység cserélendő!

Surface Pro1 Model 1514 kijelzőegység csere   50.000 Ft
Surface Pro1 Model 1516 kijelzőegység csere   50.000 Ft
Surface Pro2 Model 1601 kijelzőegység csere   50.000 Ft
Surface Pro3 Model 1631 kijelzőegység csere 120.000 Ft
Surface Pro3 Model 1645 kijelzőegység csere 130.000 Ft
Surface Pro4 Model 1724 kijelzőegység csere 110.000 Ft
Surface Pro5 Model 1796 kijelzőegység csere 160.000 Ft

Figyelem! A tapasztalataink szerint a Surface tabletek kijelző törése legtöbbször leesésből adódik. Ilyenkor a készülék könnyűfém-ötvözet háza általában behorpad és deformálódik valamelyik saroknál. A burkolat nem beszerezhető, ezért mechanikai javítása szükséges. Mivel a kijelzőegység és az azt körülölelő fém perem rendkívül precízen illeszkedik, az új egység biztonságos felszerelése érdekében a behorpadt, másként nem javítható peremrészt kb 0,5-1 cm-s szakaszon rendszerint el kell távolítani, illetve az eredetinél vastagabb ragasztásra van szükség. Ezen okok miatt a készülék esztétikai szempontból enyhén károsodik, a cserélt kijelző illeszkedése kissé eltér a gyári állapottól. Továbbá: Egyes típusoknál a készülék nem áramtalanítható, csak az alaplap kiépítésével. Tehát ezeknél a modelleknél a kijelzőcserét úgy kell elvégeznünk, hogy az elektronika feszültség alatt van, a kockázati tényező ilyenkor természetesen a szokásosnál jóval nagyobb, a körültekintő és begyakorolt eljárás ellenére járulékos meghibásodások keletkezhetnek a javítási folyamat során. Erről az ügyfél tájékoztatást kap, a javítást csak akkor végezzük el, ha a kockázati tényezők tudomásulvételéről és elfogadásáról írásos nyilatkozatot kapunk a megbízótól. Valamint: sérült készülék esetén, a bevizsgálás és javítás során előre nem látható járulékos meghibásodások is felszínre kerülhetnek! Ilyen esetek a tapasztalataink szerint ritkán fordulnak ugyan elő, de teljesen nem zárhatók ki.

A javítási idő a raktárkészlet függvényében 2-5 munkanap illetve 2-5 hét között várható.
A lista nem teljes, a gyártó gyakrabban előforduló típusait tartalmazza, egyedi bevizsgálást követően más, itt nem szereplő típusok javítását is vállaljuk!

A bevizsgálás ingyenes, illetve sikertelen javítás esetén sincs fizetendő költség!
Kizárólag saját beszerzésű alkatrész felszerelését vállaljuk!

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák, és tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az elvégzett munkára és a beépített alkatrészre 6 hónap garanciát vállalunk – sérülés, törés, illetéktelen javítási vagy megbontási kísérlet a garancia elvesztésével jár!