Zebra TC51 / TC56 adatgyűjtő szerviz

Home / Zebra TC51 / TC56 adatgyűjtő szerviz

A Zebra TC51/TC56 touch computer javítás menete:

A javítás várható költségeiről minden esetben előzetes árajánlatot adunk – akár már a Zebra adatgyűjtő készülék szervizbe érkezéskor. A bevizsgálás ingyenes, illetve nem javított vagy nem javítható készülék esetében sem számítunk fel munkadíjat. A javítási idő a hiba, a beavatkozás alkatrész igénye illetve a raktárkészlet függvényében 2-5 munkanap és 2-5 hét között várható. A javítás után tesztelésnek vetjük alá a Zebra touch computer alapfunkcióit. Az elvégzett munkára illetve a beépített alkatrészekre 6 hónap garanciát vállalunk – ez alól kivételt képeznek a szoftveres beavatkozások

 

A felhasznált alkatrészek:

A javítás során kizárólag saját beszerzési forrásból származó eredeti, kompatibilis, új alkatrészeket építünk be.  Nem beszerezhető alkatrész hiányában átalakításokat, inkompatibilis elemek szakszerűtlen beépítését, “barkácsolást” az ügyfél külön kérésére sem vállalunk, ilyen esetben a készüléket beavatkozás nélkül visszaadjuk.

 

Zebra TC51 / TC56 javítási árlista

  • Kijelzőegység (gyári) csere: 75.500 ft
  • Oldalsó nyomógomb kit (4 db) pótlás/csere: 12.700 ft
  • Főkapcsolómodul csere: 19.900 ft
  • Hátsó kameraburkolat csere: 21.500 ft
  • Szkenner és hangerőszabályzó alaplapi mikrokapcsolóinak cseréje: 28.000 ft
  • Mikrofon/hangszórórács pótlás: 8.900 ft
  • Egyéb beavatkozások: egyedi árajánlat kiadása

Az árak bruttó árak, és tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

További fontos információk!

Minden beavatkozásnak vannak kikerülhetetlen kockázati tényezői. Egyes belső javítások, cserék elvégzéséhez a ragasztott kijelzőegység leválasztása szükséges, ami kb 15% sérülési kockázattal jár. Sérült készülék esetében sikertelen javítási kísérlet után az eszköz eredeti állapota nem minden esetben állítható vissza, pl a törött kijelző nem ragasztható fel ismét, azaz a leadáskori állapot már nem reprodukálható. (Sérült készülék esetén, a bevizsgálás és javítás során előre nem látható járulékos meghibásodások is felszínre kerülhetnek! Ilyen esetek a tapasztalataink szerint ritkán fordulnak ugyan elő, de teljesen nem zárhatók ki.) Figyelem! A javításra leadott eszközöket a kiértesítéstől számított 6 hónapig őrizzük meg, az Ügyfélnek ez idő alatt van lehetősége átvenni azokat. 6 hónap után a készülékeket automatikusan veszélyes hulladéknak tekintjük, és átadjuk azokat a megsemmisítéssel foglalkozó cégnek. Nem javítható vagy nem kért javítás esetén az ügyfélnek lehetősége van írásos “lemondó nyilatkozat”-ot tennie a hotline-kukac-display-pont-hu emailcímre a hatjegyű munkalapszám feltüntetésével.

A készüléken tárolt adatokért felelősséget nem vállalunk!