EIZO monitor szerviz

Home / EIZO monitor szerviz

Garanciális és garancián túli javítás

Az EIZO monitorok csúcskategóriás készülékek, melyekhez a gyártó néhány különleges típust leszámítva 5 év, de maximum 30000 üzemóra helyszíni garanciát vállal.

A korábbi, helyszínen végzett javítási tapasztalataink azt mutatják, hogy maximum az esetek 5%-ában végezhetők el a javítások a felhasználás helyszínén, a többi esetben kénytelenek vagyunk a készüléket a szervizbe hozni, megvárni az alkatrész megérkezését, beépíteni, kalibrálni, majd visszajuttatni az ügyfélnek. Emiatt a helyszíni javításokat oly módon végezzük, hogy kiküldjük érte a szállító kollégát, aki behozza azt, majd a javításelvégeztével visszaszállítja az ügyfélnek. Ebben az esetben Önnek annyi csupán a felelőssége, hogy a monitort az eredeti csomagolásba, szakszerűen elcsomagolja.

Meghibásodás esetén kérem keressen fel bennünket telephelyünkön, illetve, ha a helyszíni garanciára igényt tart, a hiba bejelentést megteheti telefonszámainkon vagy az online hiba bejelentőn keresztül.

Kalibráció

Mint ismeretes a professzionális Eizo monitorokat szabadon lehet kalibrálni. Vannak olyan készülékek, amelyekhez az EIZO eleve ad kalibrátort, mellyel otthon elvégezhető a hangolás, más tipusokhoz nem, illetve léteznek komolyabb, drágább kalibrátorok is. A monitorok beállíthatók standard értékekre, de a felhasználónak lehetnek különleges igényei: pl. speciális fényértékek, vagy különleges papír, amelyre a grafikus munkája kinyomtatásra kerül. Az ajánlások szerint a színhűség miatt érdemes a monitorokat félévente kalibrálni.

Térítés ellenében cégünk is végez kalibrációt, így Önnek nem szükséges megvásárolnia a kalibrátor készüléket, amennyiben nincs szükség arra, hogy gyakran elvégezze ezt a műveletet. Eizo monitorok kalibrálási díja 14.000Ft+ÁFA, és általában 1 munkanap alatt elvégezhető. Tervezzük a későbbiekben ennek helyszíni elvégzését, erről itt a weboladlunkon tájékoztatjuk Önöket.

A garanciális javításra leadott készülékeket, javítás után, kalibrálva adjuk vissza az ügyfeleknek!

 

 

 

Linkek

notebook szerviz  | monitor szerviz | adatmentes