Válassza a Display Szervizt!

Home / Válassza a Display Szervizt!

Miért válasszon bennünket?mit tehet Önért szervizünk

 

1. Ingyenes bevizsgálás

Ön a javításért fizet. Ha nem tudjuk megcsinálni, nem javítható vagy Ön nem tart igényt a szolgáltatásunkra, akkor nem kerül semmibe legyen szó laptop szervizről, notebook javításról vagy egyéb számítástechnikai eszköz helyreállításáról.

2. Egy napos bevizsgálási idő

Tapasztalatból tudjuk, hogy Önnek talán ez a legfontosabb, főként laptop szerviz esetén, mely mindennapjainak része lehet. Újragondoltuk a működési folyamatokat, és 2011. augusztus 1-től egy munkanapos bevizsgálással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

3. Online hibabejelentés

Ha nem tud, vagy éppen nem akar telefonálni, esetleg hétvégén talál ránk, online bejelentheti a hibákat, amelynek feldolgozása után, kollégáink munkaidőben felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják a továbbiakról.

4. Kedvező beszállíttatást ajánlunk

Ha nincs ideje vagy módja elhozni személyesen meghibásodott készülékét, válassza a szállítást. Számoljon  utána, megéri. Szállító cégünkkel összefogva nagyon kedvező áron tudjuk az Ön hibás készülékét házól-házig szállíttatni. Így Önnek csupán három teendője marad:

  • Online bejelenteni a hibát, kitölteni és elküldeni a bejelentő adatlapot
  • Szállításra alkalmas burkolatba csomagolni a készüléket
  • A megbeszélt időben a megbeszélt helyen tartózkodni, hogy a szállító átvehesse a szervizelni kívánt eszközt

Minden mást mi elintézünk. (Az oda-vissza szállítás költsége összesen bruttó 2.500 Ft.) Kérjük, hogy ügyeljen a precíz csomagolásra, főként laptop szerviz vagy notebook szerviz igénylése esetén.

5. Garanciát vállalunk

A garancia idő az elvégzett javításokra 6 hónap. Ez idő alatt ingyenesen teszünk még egy próbát a javításra, ha pedig nem sikerül, visszafizetjük a javítás költségét. Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy márkafüggetlen laptop szerviz vagyunk.

6. Megvesszük a roncsot, vagy beszámítjuk egy új készülék vásárlásába

Sajnos mindig van olyan készülék, amelyik nem javítható. Ilyen esetben felajánljuk, hogy megvesszük Öntől a használhatatlan készüléket, vagy beszámítjuk egy általunk értékesített készülék új árába, akár laptop szerviz vagy egyéb készüléke javítása céljából keresett fel minket.

Bármilyen kérdése van laptop szerviz vagy notebook szervizzel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésére.