Monitor szerviz

Home / Monitor szerviz

Gyors átfutási idő, szakértő segítség!

Monitor szerviz Budapesten, hozza be személyesen készülékét vagy szállíttassa be Magyarország egész területéről!

A monitor szerviz csak nem garanciális készülékeket vesz át kivéve Eizo és Samsung.

Az első kérdés, hogy érdemes-e megjavítani?

Sok éves tapasztalat alapján a 17-19″ közé eső monitorokat nem érdemes semmiféle képen megjavíttatni ha csak nem praktikai vagy érzelmi szál fűz hozzá. 14.000Ft-alatt az ember talál már magának bőven használható és jó állapotú használt monitort. 24″ és annál nagyobb monitorokat viszont érdemes lehet megjavíttatni mert itt már az az ár amit a monitor képvisel jóval meghaladhatja a mi alap díjunkat.

Monitor
Sok éves tapasztalatunk szerint a monitorok javítási költsége általában 10.000 és 14.000Ft között szokott megállni. Ezért bruttó 14.000Ft-ig nem adunk árajánlatot, hanem automatikusan megjavítjuk a behozott készüléket. Az e feletti javítási költséget egyeztetjük Önnel, mielőtt a tényleges javítást megkezdenénk. Amennyiben a javítási költség meghaladja a fent említett 14.000Ft-ot, és Ön nem szeretné megcsináltatni a készüléket, ebben az esetben nem számítunk fel bevizsgálási díjat.

Ennek fényében Önnek kell eldöntenie, hogy érdemes-e megjavítani az adott készüléket.
Beszállítás vidékről vagy akár Budapestről:

Az oda vissza szállítás költsége 3000Ft, amely akkor is fizetendő, ha a készülék nem javítható, vagy Ön nem kérte a javítást.

Ide kattintva bejelentheti a beszállítási igényét

További információk:

Cégünk típustól, modelltől függetlenül javít monitorokat a garanciaidő lejárta után is. Mivel sok az átfedés a típusok és a hibák között, így jó eséllyel bírkózunk meg a leginkább előforduló hibajelenségekkel.
15″-nál kisebb, hagyományos monitorokat csak kivételes esetben javítunk.
Lcd monitorokon megjelenő, 1 vagy akár több pixelvastagságú, függőleges vagy visszintes, csíkok LCD-panel hibára utalnak. Ebben az esetben a készülék javítása nem gazdaságos.

Ha nem biztos benne, vagy kérdése lenne hívja fel ügyfélszolgálatunkat.

Linkek

notebook szerviz  |  | adatmentes