Motorola MC75 szerviz

Home / Motorola MC75 szerviz

Érintőpanel probléma, kijelző törés, nyomógomb sérülés, szoftverhiba.

 

Motorola MC75 szerviz Budapest IV. és XV. kerületének határán, Káposztásmegyer szomszédságában!

Idekattintva tekintse meg a térképen!

Szakszerűen – bevizsgálási díj nélkül!

 

A Motorola MC75 mobile computer javítás menete:

A javítás várható költségeiről minden esetben előzetes árajánlatot adunk – akár már a Motorola MC75  szervizbe érkezéskor. A bevizsgálás ingyenes, illetve nem javított vagy nem javítható készülék esetében sem számítunk fel munkadíjat. A javítási idő a hiba, a beavatkozás alkatrész igénye illetve a raktárkészlet függvényében 2-5 munkanap és 2-5 hét között várható. A javítás után tesztelésnek vetjük alá a Motorola MC75 készülék alapfunkcióit. Az elvégzett munkára illetve a beépített alkatrészekre 6 hónap garanciát vállalunk – ez alól kivételt képeznek a szoftveres beavatkozások. (Sérült készülék esetén, a bevizsgálás és javítás során előre nem látható járulékos meghibásodások is felszínre kerülhetnek! Ilyen esetek a tapasztalataink szerint ritkán fordulnak ugyan elő, de teljesen nem zárhatók ki.)

Figyelem! A javításra leadott eszközöket a kiértesítéstől számított 6 hónapig őrizzük meg, az Ügyfélnek ez idő alatt van lehetősége átvenni azokat. 6 hónap után a készülékeket automatikusan veszélyes hulladéknak tekintjük, és átadjuk azokat a megsemmisítéssel foglalkozó cégnek. Nem javítható vagy nem kért javítás esetén az ügyfélnek lehetősége van írásos “lemondó nyilatkozat”-ot tennie a hotline-kukac-display-pont-hu emailcímre a hatjegyű munkalapszám feltüntetésével.

A javítással együtt járó kockázati tényezők:

Minden beavatkozásnak vannak kikerülhetetlen kockázati tényezői, amik miatt a készülék eredeti, átvételkori állapota sikertelen javítási kísérlet után egyes esetekben nem állítható vissza. Valamint a készüléken tárolt adatokért felelősséget nem vállalunk!

A felhasznált alkatrészek:

A javítás során kizárólag saját beszerzési forrásból származó eredeti, kompatibilis, új alkatrészeket építünk be.  Nem beszerezhető alkatrész hiányában átalakításokat, inkompatibilis elemek szakszerűtlen beépítését, “barkácsolást” az ügyfél külön kérésére sem vállalunk, ilyen esetben a készüléket beavatkozás nélkül visszaadjuk.

Motorola MC75 mobile computer javítási árlista (bruttó árak):Motorola MC75

  • érintőpanel csere: 15000 ft
  • kijelző csere: 32000 ft
  • oldalsó nyomógomb kit (4 db) csere: 12000 ft
  • főkapcsoló (nyomógomb+alaplapi mikrokapcsoló) csere: 18000 ft
  • SIM foglalat csere: 17000 ft
  • szoftver karbantartás, frissítés: 10000 ft
  • ceruza pótlás: 5000 ft
  • akkufedél rögzítőfül pótlás: 6000 ft
  • egyéb beavatkozások: egyedi árajánlat kiadása

Nem garanciális javítás esetén is van mód beszállíttatást kérni!

A szállítás oda-vissza költsége bruttó 4000Ft, amely akkor is fizetendő, ha a készülék nem javítható, vagy Ön nem kérte a javítást.

Állunk rendelkezésére, akár beszállítással is

Személyesen: 1151 Bp. Harsányi Kálmán u. 83.

Telefonon: +36-1-340-99-51, +36-1-451-03-56.

Üzenhet nekünk: ezen a linken.

Ide kattintva bejelentheti a beszállítási igényét

 

Ajánlott linkek: tablet szerviznotebook szerviz, Samsung szervizmonitor szerviz, adatmentés