Beszállítási nyilatkozat – Bestbyte

Home / Beszállítási nyilatkozat – Bestbyte

Megrendelő adatai

Az alábbi bejelentő lapon kizárólag a Bestbyte partnerek bejelentéseit fogadjuk el. A partnerség meglétének igazolására a BestByte által megalkotott formanyomtatvány szolgál. Kérjük amennyiben nem rendelkezik Bestbyte partner státusszal, ne használja ezt a bejelentő lapot.

A név, a cím, az email cím és a telefonszám megadása kötelező. A szállító a megadott címről fogja felvenni a készüléket. Telefonszámként olyan telefonszámot adjon meg, amelyen a szállító elérheti, ha nem találja a felvétel helyszínén. Ha nyilatkozatot cégként teszi, legyen szíves a kapcsolattartó mezőt is kitölteni!

A beszállitandó termék adatai:

Nyilatkozat

Kérem, hogy a fenti, meghibásodott termék el- és visszaszállításáról gondoskodjanak. Vállaljuk, hogy a terméket körültekintő módon becsomagoljuk, mire a szállító cég megérkezik. (Kérjük a dobozon, jól látható helyen a "TÖRÉKENY" feliratot feltüntetni szíveskedjen!).

A Bestbyte partnerekre vonatkozó speciális megállapodást ismerem, ennek alapján kérem az ügy kezelését.

TÁJÉKOZTATJUK, hogy amennyiben a termék csomagolása nem megfelelő, úgy visszaszállítás előtt a csomagolást cseréljük, amelynek a költsége bruttó 2000Ft. Ezt a szállításról/javításról kiadott számlán feltüntetjük.

A Reworks Szerviz Kft. a vele szerződésben álló partnercéget bízza meg a szállítások bonyolításával, illetve az ehhez kapcsolatos szervezési feladatokat átvállalja. A szállító cég a szállítás közben történt balesetekre biztosítással rendelkezik. Azonban a szállító nem vállal felelősséget az alkalmatlan csomagolásból eredő károkra.

VISSZASZÁLLÍTÁSKOR, ha sérült csomagolással vagy sérült termékkel találkozik, azonnal jelezze a szállítást végző kollégának, és amennyiben a dobozban lévő termék sérült, kérje JEGYZŐKÖNYV felvételét. Jegyzőkönyv hiányában, utólag eljárni nem áll módunkban.

A termék szállító általi felvétele az alábbiak szerint várható:

- amennyiben a bejelentés munkanapon 16.00-ig beérkezik, úgy a következő munkanapon

- amennyiben a bejelentés munkanapokon 16.00 után, vagy hétvégén, akkor a következő munkanap utáni munkanapon.

Ettől eltérő esetben kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Adatkezelési tájékoztató: Amennyiben a bejelentő lapon személyes adatot ad meg (magánszemély neve, címe, telefonszáma, amelyekkel egy személy beazonosítható), úgy a nyilatkozat elfogadásával tudomásul veszi, hogy a weboldal ezeket az adatokat a bejelentéshez kapcsolatos kapcsolattartás céljából rögzíteni fogja. Az rögzítésre és felhasználásra vonatkozó további információkat a weboldalon nyilvánosan elérhető Adatvédelmi tájékoztatóban találja meg. A feltételek elfogadásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, annak tartalmát megismertem, megértettem, tudomásul vettem, fent megadott adataim kezeléséhez önkéntesen hozzájárulok.

A fenti feltételeket elfogadom.